Škola jahanja

U ponudi imamo škole jahanja za najmlađe 7+ god. i one starije, edukativne radionice i terenske nastave, a za one naprednije nudimo odlaske na terene po Maksimiru i šumi Dotršćini.
Naučiti ćete kako pravilno pristupiti konju, čistiti i sedlati ga, te samostalno jahati u hodu i kasu, a oni hrabriji i u galopu. Broj sati potreban za samostalno jahanje ovisi isključivo o polazniku, a treninzi se prilagođavaju polaznikovu napretku.
Konji i grupe su prilagođeni uzrastu i vještini polaznika, a kupljeni sati moraju se iskoristiti unutar perioda od 8 tjedana.

Paket od 10 sati škole jahanja

Namijenjen je jahačima koji su već upoznati sa osnovama jahanja i žele unaprijediti svoje jahače umijeće.
Cijena paketa, ovisno o količini odobravamo popuste, a termini su prema dogovoru u popodnevnim satima radnim danima, vikendom u jutarnjim satima. Kupljeni sati moraju se iskoristiti unutar perioda od 8 tjedana.

Individualni sati

Individualni trening namijenjen je onima koji žele posebnu pažnju bilo da žele po prvi put jahati ili unaprijediti svoje trenutno znanje.
Sat individualnog rada sa trenerom u trajanju 45min. je 300,00 kn, a termini su prema osobnom dogovoru s trenerom.
Sat terenskog jahanja sa vodičem u trajanju 1 sat je 300,00 kn, a termini su prema osobnom dogovoru s trenerom.

Napredna škola jahanja

Namijenjena je onim jahačima koji se žele pripremiti za polaganje jahače dozvole i natjecateljske licence u preponskom i dresurnom jahanju ili onima koji jednostavno žele daljnje usavršavanje.

Jahača dozvola je uvjerenje da je jahač sposoban samostalno upravljati konjem. Vrijeme pripreme jahača ovisi o učestalosti treninga polaznikai svakom polazniku individualno. Polaganje se sastoji od 3 dijela ( teorija, dresurni program i terensko jahanje ). Opširnije na stranicama HKS-a
Natjecateljska licenca potrebna vam je ako se jahanjem želite baviti kao natjecatelj. Pripremiti ćemo vas za polaganje koje se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela. Praktični dio ovisi o tome želite li položiti licencu za dresurno ili preponsko jahanje. Opširnije na stranicama HKS-a
Sve upite vezano uz škole i poduke jahanja na tel: 091 526 85 76